Langat · Neulevinkit

Ystävänpäivän Knit Along

 

Parasta neulomisharrastuksessa on yhteisö ja ystävät, joita olen sen kautta saanut. Muilta neulojilta saa hurjasti ideoita, inspiraatiota, tukea, kannustusta ja neuvoja. Jonkin aikaa sitten ystävä ehdotti yhteistä hauskaa neulomusprojektia. Kyseinen kaverineulomus on Ysolda Teaguen ja Tiny owl knitsin BFF Cowl. Se on ihanan muhkea huivi, joka koostuu kahdesta lenkistä ( tai silmukasta ? ), joista toinen neulotaan itse ja toisen neuloo kaveri. Aivan hurmaava idea!

© Marc Smollin

Ystävänpäivän innoittamana aloitammekin nyt Katja-kaverin kanssa neulomaan tätä hauskaa BFF huivia. Se on samalla myös Silmukan ensimmäinen  KAL eli Knit Along. Lähde sinäkin mukaan huivineulontaan kaverin kanssa! KAL starttaa tiistaina 14.2. mutta mukaan ehdit myöhemminkin. Ystävänpäivänä Silmukassa pidetään myös neuletapaaminen ja putiikki on auki seitsemään asti. Huivia voi aloitella ja suunnitella vaikka silloin!

Huiviin tarvitaan hieman paksumpaa aran- tai worsted-vahvuista lankaa. Paksusta langasta neulottu huivi syntyy nopeasti ?  Minä ja Katja neulomme omamme Sandnesin Lama-langasta, joka on hieman paksumpaa kuin ohjeen lanka, mutta soveltuu kivasti myös.

BFF Cowl

Ohje on ilmainen ja löytyy Knitty.comista täältä. Lähde ystävän kanssa mukaan neulomaan! Mielellämme seuraamme edistymistä, joten jos julkaiset kuvia Instagramissa, merkkaa ne #BFFsilmukkaKAL niin löydämme kuvasi ?

Vastaa