Tapahtumat

Elokuussa tapahtuu!

Vko 32 suljettu. Su 6.8. – ti 15.8. kauppiaan kesäloma! Paikalla siis taas keskiviikkona 16.8.

19.8. lauantaina LEM & KVG Pop Up tulee uudelleen ?

25.-26.8. perjantai ja lauantai Les Petits Points Parisiens Pop Up – Pariisi tulee Tampereelle!

 

Heinäkuussa on ollut aivan ihanaa nähdä kaikkia lomalaisia – niin täältä Tampereelta kuin muualtakin Suomesta! Ensimmäinen kesä Silmukassa on mennyt vähän tunnustellessa, että tarvitseeko kesälläkin neuloa. Ja tietysti pitää! Vaikka helteet eivät ole lomalaisia juuri kohdanneet, niin vähintäänkin hyvät kässäilykelit on olleet ? Kiitos siis kaikille, jotka otitte Silmukan yhdeksi lomareissun tai lomapäivän kohteeksi!

Elokuussa vuorostaan kauppias lomailee reilun viikon ja kerää voimia tulevaan syksyyn. Silmukka on lomalla viikolla 32 ja vielä seuraavan viikon tiistain. Sitten alkaakin tapahtua, sillä luvassa on kaksi upeaa pop up -tapahtumaa! Lauantaina 19.8. Lanitium ex Machina ja KVG Woolworks valloittavat Silmukan upeine käsinvärjättyine lankoineen. Jos heidän kevään vierailunsa meni ohi, niin nyt on oiva tilaisuus päästä hypistelemään ja hankkimaan näitä kauniita lankoja. Liity mukaan Facebookin tapahtumaan.

Seuraavalla viikolla sitten saammekin pop up -vieraan hieman kauempaa. Pariisin Montmartrella sijaitsevan Les Petits Points Parisiens-kaupan Anne tuo omat värjäyksensä Suomeen ja Silmukkaan. Näitä harvinaisia herkkuja ei ole ollut myynnissä kuin Annella itsellään, joten olemme todella onnekkaita! Luvassa on pehmeää merinoa ja ylellistä silkkimohairia hempeissä ja tyylikkäissä väreissä. Pop up tapahtuma on kaksipäiväinen ja Annen löydät putiikilta perjantaina ja lauantaina 25.-26.8. Facebookin tapahtumassa lisää!

Vastaa