Ajankohtaista · Tapahtumat

Silmukka messuilee

messujuliste2018

Euroopan suurimmat kässämessut pidetään Tampereella 16.-18.11. ja myös Silmukka on siellä mukana! Putiikki löytyy C-hallista Ideakahvilaa vastapäätä, osastolla C1030. Tulkaahan moikkaamaan! Messujen nettisivuilta löytyy lisätietoa tahtumasta ja mm. hallikartat.

Messujen ajan kivijalkaputiikki on suljettuna, kun kiikutamme langat ja itsemme Pirkkahalliin. Putiikki on kiinni torstaista alkaen viikonlopun yli, sillä olemme torstaina jo rakentamassa messuosastoa.

 

Silmukka on siis suljettuna to 15.11. – su 18.11. messujen ajan, ja putiikki aukeaa taas tiistaina 20.11. Myös verkkokauppa sulkeutuu viikonlopuksi, sillä messuilta käsin emme pääse päivittämään varastosaldoja ajan tasalle.

 

messukartta_s.jpg
Silmukka löytyy messuilta osastolta C1030

 

Vastaa