Ajankohtaista · Langat · Neulevinkit

Uutuus Suomessa: Biches et Bûches – Le Petit Lambswool

Innosta pakahtuen esittelen teille Silmukan uusimman ihanan tulokkaan:

Biches & Buches – Le Petit Lambswool Logo Biches & Bûches

Lankamerkin takana on Ranskassa asuva skandinaavinen perhe ja ohkaisen kuohkea 100% karitsanvilla on tuotettu perheyrityksessä Skotlannissa.

Muutama kuukausi sitten sain ensimmäistä kertaa käteeni vyyhdin tätä hurmaavaa karitsanvillaa – ja se oli samantien menoa! Ihastuin ikihyviksi sen pehmoisuuteen, rouheuteen, luonnollisuuteen, keveyteen ja herkkiin vivahteikkaisiin sävyihin. Maaliskuisilla Edinburghin lankafestareilla tapasin upeat naiset merkin takana, ja päätin että näitä erityisiä lankoja on saatava myös Suomeen.

Ja nyt ensimmäinen pieni erä on saapunut! Toivottavasti ihastutte yhtä paljon kuin minäkin!

Le Petit Lambswool on jotakin aivan omanlaistaan. Se on luonnollinen, kuohkea, kevyt ja pehmoinen villalanka. Kauniissa värisävyissä näkyy skandinaavinen estetiikka, herkkyys ja villan oma rouheus.

Villa tuotetaan ja kehrätään perheyrityksessä Skotlannissa. Lambswool eli karitsanvilla on erityisen laadukasta ja pehmeää, sillä se on lampaan ensimmäisen kerinnän villaa. Lanka on ohut, mutta kestävä, kuohkeaksi kehrätty ja keveä. Se on yhtäaikaa rouhean rustiikkinen ja pehmeä, miellyttävää neulottavaa ja siitä saa kauniita, kestäviä lempivaatteita. Lanka sopii upeasti keveisiin mutta lämmittäviin paitoihin ja neuletakkeihin. Oivallinen myös asusteisiin ja erityisen kaunis kirjoneuleissa!

Vastaa