Ajankohtaista · Langat · Tapahtumat

Lankatapahtumaa kesällä

Town Dyer Meet & Greet

La 20.7. TownDyer

Lauantain neuletapaamiseen vieraaksi saapuu Emma, värjääjä Town Dyer -kasvivärjättyjen lankojen takana.

Tule mukaan juttelemaan kasvivärjäyksestä, neulomaan ja ihastelemaan Emman kauniita lankoja! Emmalla on myös pieni määrä lankoja mukana myynnissä. Silmukasta löytyvien BFL-Bambulankojen lisäksi on siis luvassa muutakin kivaa 🙂

 

 

Les Petits Points Parisiens Pop Up!

Pe-la 23.-24.8.  LesPPP2

Ihana lankakauppa Pariisin Montmartresta tulee Silmukkaan vieraaksi! Les PPP:n Anne värjää itse kauniita laadukkaita lankoja, ja näitä Pariisin herkkuja pääset ihastelemaan ja hankkimaan suoraan Tampereella kahden päivän Pop Up-tapahtumassa.
Annen väripaletti on kaunis, harmoninen ja hienostunut. Värimaailmaan mahtuu niin herttaisia pastelleja, kuin tummia syviä sävyjä. Lankojen materiaaleina on mm. pehmeä laadukas merino ja ylellinen silkki-mohair. Näitä lankoja ei ole ollut myynnissä missään muualla, joten tilaisuus on todellakin ainutlaatuinen!
Perjantaina ja lauantaina 23.-24.8. Les Petits Points Parisiens värjääjä Anne on paikalla putiikilla kauniine lankoineen. Tervetuloa ihastelemaan ja hankkimaan näitä kauniita, tyylikkäitä ja ylellisiä käsinvärjättyjä lankoja – ja samalla tapaamaan niiden luojaa ja värjääjää.

Vastaa