Neulevinkit · Tapahtumat

Sukka-Finlandia!

Aivan mahtava uusi kotimainen kilpailu tulee! Idea ja toteutus lähti Lapasesta – nimittäin Lentävä Lapanen-neulekahvilasta. Silmukka on myös mukana menossa sukkaneulonnassa ? Kilpailuaika on 6.12.2017 – 28.2.2018, lämmittelyohjetta aloitetaan jo lokakuussa.

Kilpailussa kisaillaan nopeudesta, luovuudesta ja kauniista kuvista samalla tehden hyvää. Tuotto menee SPR:n kriisityöhön ja kaikki järjestelyt on toteutettu vapaaehtois- ja sponsorivoimin. Mukaan voi lähteä myös ihan vaan oppimaan uutta ja verestämään sukkaneulontamuistoja, pakko ei ole hiki hatussa ähertää jos ei sellainen ole oma juttu ? Itse ainakin aion osallistua juuri hyvällä mielellä ja fiiliksellä, tuskinpa minusta pikaneulojaa kuoriutuu… Mutta tsempparina toimin myös huippu-urheilijoille jos joukostamme löytyy innokkaita!

Kisassa on kuusi etappia (ja ohjetta), sekä yksi lämmittelyohje. Ohjeet ovat varsin nimekkäiltä kotimaisilta suunnittelijoilta, joten varmasti tulee kivoja sukkia! Tarkemmin aikatauluista ja kilpailusta  voi lukea www.sukkafinlandia.fi. Sivustolta löytyy myös kilpailualue, jossa kaikki tapahtuu!

Silmukassa järkätään myös Sukka-Finlandian tsemppaus-tapaamisia. Neuletapaaminen pidetään aina kunkin etapin alussa. Aloitellaan yhdessä siis ohjeita ?

Tapaamisten aikataulu:

Lämmittelyä to 26.10. klo 16-19

1. Etappi ke 6.12. klo 16-19

2. Etappi ke 20.12. klo 16-19

3. Etappi ke 3.1. klo 16-19

4. Etappi ti 16.1. klo 16-19

5. Etappi ti 30.1. klo 16-19

6. Etappi ke 14.2. klo 16-19

Viimeiset rutistukset ke 28.2. klo 16-19

Tulosjuhlat ja mitalikahvit to 8.3. klo 16-19

 

Lokakuun alusta alkaen ja koko kilpailun ajan osallistujille on voimassa lanka-ale -10 % langoista ja puikoista. Alennuksen saat foorumin ohjeiden mukaisesti esittämällä osanottotodistuksen.

Vastaa