Ajankohtaista · Neulevinkit · Tapahtumat

Syksy käyntiin neulekursseilla

Syksy tekee tuloaan, vaikka lämpötilat vielä ovatkin kesäisiä. Nyt on kuitenkin jo hyvä alkaa miettimään talvea, pakkasia ja kotoisia hetkiä sohvannurkassa neuleen kanssa.
Inspiraatiota ja opastusta neulontaan saat vaikkapa Silmukan kurssi-illoista. Syksyllä järjestetään eri teemoilla kursseja – aiheina on pieniä ja helppoja käsitöitä, jotka sopivat hyvin vaikka lahjoiksi 😉
Ensimmäisenä vuorossa ovat juuri julkaistu pehmeän suloinen Harha-kauluri ja Lunki-kaulahuivi. Lisää kurssijulkistuksia tulossa pian!
Harhakauluri
Tiistai 18.9. klo 17-19
Neulo lämmin kauluri juuri ilmestyneestä Piippahankiaisen Harha-ohjeesta! Harha on pörheän lämmittävä, kaulan ympärille kietoutuva talvikauluri. Opit illan aikana miten nirkkoreuna neulotaan, sekä tekemään palmikoita, jopa ilman palmikkopuikkoa.
Tule mukaan aloittamaan Harha yhdessä konkarineuloja Anu Ahoniemen kanssa. Anun suunnittelemia ohjeita löytyy lisää Ravelrystä, jossa voit liittyä Anun piippahankiainen-ryhmään. Illan aikana saat myös lyhyesti opastusta Ravelryn käytössä.
Illan hinta on 50 € (sis. alv 24 %) ja se sisältää opastuksen, Harha-kauluriohjeen (maksullinen Ravelryssä), kahvit ja teet sekä tarvittavat langat (yksi kerä Isager Alpaca 1 -lankaa ja kaksi kerää Isager Silk Mohair -lankaa, arvo 28 €).
Mukaan tarvitset 3,5 mm puikot (pyöröpuikko 40 cm tai sukkapuikot). Mainiot ChiaoGoon pyöröpuikot voit hankkia myös paikanpäältä Silmukasta. Illan osallistujille on voimassa myös -10 % alennus langoista ja tarvikkeista.
Ilmoittaudu: info@www.lankaputiikkisilmukka.fi tai varaa paikkasi verkkokaupasta.

Mukaan mahtuu 10, ilta järjestetään jos osallistujia on vähintään neljä.

Ilmoittautuminen on sitova.

 

 

Lunki-kaulahuivi

Perjantai 12.10. klo 17-19

Neulo ihana kaulahuivi Piippahankiaisen Lunki-ohjeella. Lunki on perinteisen mallinen huivi, mutta monipuolinen käyttötarkoituksiltaan. Malli sopii niin miehille kuin naisille ja nappikiinnityksen ansiosta se pysyy hyvin kaulassa ja on helppokäyttöinen. Huivia neuloessa opit tekemään mm. napinläven ja i-cord reunuksen, joka antaa kauniin ja huolitellun viimeistelyn neuleelle. Huivi syntyy yhdestä vyyhdistä fingering-vahvuista lankaa.

Tule mukaan aloittamaan Lunki yhdessä konkarineuloja Anu Ahoniemen kanssa. Anun suunnittelemia ohjeita löytyy lisää Ravelrystä, jossa voit liittyä Anun piippahankiainen-ryhmään. Illan aikana saat myös lyhyesti opastusta Ravelryn käytössä.

Kurssimaksu on 50 € ja illan hintaan sisältyy opetus, ohje, sekä huiviin tarvittava 100 g lankaa. Langan voit valita vapaasti Silmukan valikoimista (esim. käsinvärjätyn merinovillavyyhdin arvo 29,90 €.)

Mukaan tarvitset 3,5 mm puikot (pyöröpuikko 80-100 cm ). Mainiot ChiaoGoon pyöröpuikot voit hankkia myös paikanpäältä Silmukasta. Illan osallistujille on voimassa myös -10 % alennus langoista ja tarvikkeista.

Ilmoittaudu: info@www.lankaputiikkisilmukka.fi tai varaa paikkasi verkkokaupasta.

Mukaan mahtuu 10, ilta järjestetään jos osallistujia on vähintään neljä.

Ilmoittautuminen on sitova.

 

 

Vastaa