Ajankohtaista · Neuletarvikkeet

Laine Magazine 7 Ennakkomyynnissä

Nyt voit tilata Laine Magazinen uusimman numeron ennakkoon ja varmistaa oman lehtesi! Lehden ilmestymispäivä on perjantaina 15.2.2019. Ennakkotilaus kannattaa, sillä viime numero myytiin loppuun jo ennakkomyynnissä, ja ensimmäinen painos loppui myös Laineen varastolta ennen ilmestymispäivää.

Myös Laineen kuudetta Heritage-numeroa ja My Knitting Notes-muistikirjaa löytyy Silmukan varastoista. Niihin kannattaa tutustua uusinta lehteä odotellessa.

 

Tampereella tehty upea kansainvälinen neulelehti Laine Magazine ilmestyy jo seitsemännen kerran. Kauniin lehden sivuilta välittyy tekijöiden omintakeinen seesteinen tyyli ja visio neuleiden ja villan maailmasta, sekä kuulumisia ympäri maailman upeilta tekijöiltä ja luojilta.

Laine Magazine Issue 7 – Kouta

– Lehdessä on 12 upeaa neuleohjetta, suunnittelijoina Lærke Bisschop-Larsen, Kiyomi Burgin, Aleks Byrd, Kristin Drysdale, Carol Feller, Whitney Hayward, Natasja Hornby, Dami Hunter, Renate Kamm, Meiju K-P, Alejandra Pont, sekä Nancy Marchantin ja Stephen Westin yhteistyönä tehty ohje.

– Tarinoissa ja haastatteluissa Veera Välimäki, the Fibre Co., Emma Robinson The Mammoth Fibre Companysta ja Annie Rowden.

– Sesongin reseptejä ja matkaopas Lontooseen.

Lehti on englanninkielinen ja pehmeäkantinen. 140 sivua.

 

Tilaukset, joissa on mukana Laine 7 lähetetään 14.2.2019, jotta ne ovat perillä aikaisintaan ilmestymispäivänä. Voit valita toimitustavaksi myös Nouto putiikilta, jolloin voit hakea lehden ilmestymispäivästä 15.2. alkaen.

 

Ennakkotilauksen pääset tekemään tästä.

 

Vastaa