Ajankohtaista · Mietteitä

Maaliskuun mietteitä

Hei taas pitkästä aikaa! 


Viime viikkojen aikana on ollut täällä Silmukan suunnassa hiljaisempaa, kun on muuta hommaa riittänyt… Nyt on kivijalkaputiikki pistetty kiinni, tavaroita sieltä tyhjennetty ja siivoiltu – siinä kaikessa järjestelyssä ja tavaroiden roudaamisessa meneekin yllättävän paljon aikaa. Niin ja aloitin uudessa työssä. Onhan siinäkin riittänyt tekemistä ja oppimista! Kaiken lisäksi on siinä sivussa vähän ehditty lankojakin värjäämään, kun Silmukkalankojen varastot ovat päässeet melko pieniksi. Mitäpäs muuta? Niin tietysti on myös neulottu ja aloitettu vähän uusiakin neuleita 😉  

Tällä viikolla onkin sitten maailma mullistunut ja muuttunut meillä kaikilla vieläkin suuremmin… Vaikka tieto covid-19:n leviämisestä on ollut olemassa jo pidempään, tuntuu että juuri nyt se on tänne Suomeenkin rantautunut kunnolla. Tartuntojen määrä moninkertaistui ja hallitus antoi suosituksia mm. tapahtumien perumisesta ja matkustamisen välttämisestä. Ja Tampereelta ainakin vessapaperit on loppu. Selkeästi alkaa pientä paniikin ilmapiiriä olla aistittavissa. Varmasti monia pelottaa ja mietityttää nykytila ja tulevaisuus. Niin täällä Silmukassakin mietin, miten epidemia vaikuttaa omaan tekemiseen ja vaikkapa tuleviin tapahtumiin. Jotakin on jo keväälle ollut suunnitteilla, mutta täytyy seurata tilannetta ja ohjeistuksia. Käsihygienia ja tarkkaavaisuus on tehostunut entisestään, se on tietysti aina ollut tärkeää. Mutta muutoin koitan elää normaalisti (mutta varoivaisesti), varautua mutta olla hamstraamatta. Otan nyt silmukka kerrallaan, mitä vastaan tulee. 

Toivottavasti olette kaikki siellä turvassa ja lankojen ympäröimänä! Neulominen on hyvää terapiaa aina. Erityisesti nyt se toimii mainiosti rauhoittumisen välineenä ja ajanvietteenä, varsinkin jos on eristyksissä tai muuten pysyttelee kotona ja välttää julkisia paikkoja.

Jos vielä mahtuu pehmeyttä ja väriä maailmaanne, niin toivon että muistatte meitä pieniä yrityksiä ja tuette toimintaa tänä erittäin epävarmana aikana. Monilla kollegoilla on jo myyntitapahtumia peruuntunut, mutta lankaa löytyy! Tapahtumiin on varauduttu ja varastoissa on monilla vaikka mitä kivaa. Nyt onkin ihan mainio hetki tilailla verkkokaupoista! Ja jos vaan terveenä olette, niin ne kivijalatkin odottavat varmasti innolla asiakkaita. Ihan jokainen ostos on tärkeä, varsinkin juuri nyt.

Pehmoisia neulomuksia ja lämpöisiä ajatuksia teille kaikille!

– Elli

Vastaa