Ajankohtaista · Langat · Tapahtumat

Suomen Kädentaidot 2020 messuillaan verkossa!

Jokavuotinen odotettu messutapahtuma on siirtynyt tänä vuonna verkkoon. Virtuaalimessut ovat auki kolmen päivän ajanvuorokauden ympäri 13.-15.11.2020. Messusivu aukeaa perjantaina kello 8.00 ja sulkeutuu sunnuntaina kello 23.59.

Messuille pääsee tästä: kadentaidotvirtuaalisesti.fi

Jokaisella näytteilleasettajalla on omat sivunsa, missä pääset tutustumaan tuotteisiin ja palveluihin. Voit jutella yritysten kanssa chatin välityksellä, palveluajat löytyvät yrityksen sivulta. Silmukka palvelee myös chatissa, tervetuloa juttelemaan!

Silmukan messuchat on auki perjantaina klo 17-19 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 12-15.

Silmukan osastolta löytyy tietysti meidän omat Silmukkalangat! Mukana ihanan pehmoinen Merinosukka, sekä uusi uudistunut Merinosinkku. Vaihdoimme uuteen lankapohjaan, joka on vieläkin pehmoisempi. Uusi Merinosinkku on hieman ohkaisempaa ja sileämpää kuin vanha Silmukka Sinkku. Värit suorastaan hehkuvat uudessa langassa, ja siinä on kaunis himmeä kiilto.

Lisäksi Silmukasta löydät upeat Biches & Bûches lagat. Täydennystä saapuu juuri ennen messuja Le Petit Lambswooliin ja Le Petit Silk & Mohairiin. Mukana on myös muutama uusi sävy!

Vastaa