Ajankohtaista

Suomen Kädentaidot 2020 messuillaan verkossa!

Jokavuotinen odotettu messutapahtuma on siirtynyt tänä vuonna verkkoon. Virtuaalimessut ovat auki kolmen päivän ajan vuorokauden ympäri 13.-15.11.2020. Messusivu aukeaa perjantaina kello 8.00 ja sulkeutuu sunnuntaina kello 23.59.

Messuille pääsee tästä: kadentaidotvirtuaalisesti.fi

Jokaisella näytteilleasettajalla on omat sivunsa, missä pääset tutustumaan tuotteisiin ja palveluihin. Voit jutella yritysten kanssa chatin välityksellä, palveluajat löytyvät yrityksen sivulta. Silmukka palvelee myös chatissa, tervetuloa juttelemaan!

Silmukan messuchat auki perjantaina klo 17-19 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 12-15.

Varastojen siivous menossa

Silmukan kivijalkaliike Tammelassa sulkeutui 29. helmikuuta 2020.

Verkkokauppa jatkaa vielä normaalisti toimintaa. Myös Silmukkalankoja värjäämme edelleen Tampereella. Verkkokaupassa on menossa varastojen tyhjennys ja siivous osasta tuotteita, kun valikoimaa muokataan hieman. 

Lue lisää täältä

 
 

Silmukan verkkokaupassa toimitusmaksuja on alennettu. Postipaketin hinta laski eurolla ja on nyt 5,90 €. Kotiintoimituksen hinnasta putosi kaksi euroa ja se on nyt 13,90 €. Myös ilmaisen toimituksen rajaa on laskettu, yli 50 € tilauksiin saat postipaketin ilmaiseksi. Alennetut postikulut ovat voimassa ainakin maaliskuun loppuun asti.