Biches et Bûches Le Petit Lambswool

Hurmaava karitsanvilla löytyy Suomessa vain Silmukasta!

Biches & Bûches on Ranskaan asettunut skandinaavinen perhe. Neulesuunnittelija Astrid Troland halusi luoda neuleisiinsa langan, josta huokuu rakkaus villaan, luonnollisuuteen ja neulontaan. Le Petit Lambswool onkin juuri sellainen; luonnollinen, kuohkea, kevyt ja pehmoinen villalanka. Kauniissa värisävyissä näkyy skandinaavinen estetiikka, herkkyys ja villan oma rouheus.

Villa tuotetaan ja kehrätään toisessa perheyrityksessä Skotlannissa. Lambswool eli karitsanvilla on erityisen laadukasta ja pehmeää, sillä se on lampaan ensimmäisen kerinnän villaa. Lanka on ohut, mutta kestävä, kuohkeaksi kehrätty ja keveä. Se on yhtäaikaa rouhean rustiikkinen ja pehmeä, miellyttävää neulottavaa ja siitä saa kauniita, kestäviä lempivaatteita. Lanka sopii upeasti keveisiin mutta lämmittäviin paitoihin ja neuletakkeihin. Oivallinen myös asusteisiin ja erityisen kaunis kirjoneuleissa!

Keveytensä ansiosta lanka on myös varsin riittoisaa, ja 6 vyyhtiä/kerää riittää esimerkiksi L-koon neulepaitaan.

Materiaali: 100 % karitsanvilla
Vyyhdin/kerän koko: 50 g / 248 m
Puikkosuositus: 3 – 3,5 mm
Neuletiheys: 23 – 24 s = 10 cm
Pesuohje: Suositellaan käsinpesua ja tasokuivatusta

Valmistaja on siirtymässä vyyhtimuodosta kerälle, joten osa väreistä on vyyhdillä ja osa kerällä. Kummassakin muodossa lanka on samaa, ja sitä on sama määrä.

Näytetään tulokset 1–15 / 21

Näytetään tulokset 1–15 / 21