Silmukka Sinkku (ale)

Materiaali: 100 % extrafine merinovilla (superwash)
Vyyhdin koko: 100 g / n. 366 m
Puikkosuositus: 3 – 4 mm
Pesuohje: käsinpesu viileässä vedessä ja tasokuivaus

POISTUVA LANKAPOHJA – VIIMEISET KAPPALEET ALENNETTU
Silmukan omissa padoissa Tampereella värjätty Sinkku on ekstrapehmoista korkealaatuista merinovillaa. Sinkku-lanka on yksisäikeinen, kuohkea ja hieman pörheä. Neulottuna se on uskomattoman pehmoista, eikä varmasti kutita! Merino on tuotettu eettisesti ilman mulesing-käytäntöä.

Silmukka Sinkusta neulot suloisen pehmeät neulepaidat, huivit ja muut pehmoiset asusteet. Yksi vyyhti riittää hyvin pipoon tai lapasiin, tai pieneen huiviin. Kahdesta vyyhdistä syntyy reilun kokoinen lämmittävä huivi. Neulepaitaan tarvitset 3 – 4 vyyhtiä mallista ja koosta riippuen.

Paitaa tai pipoa suosittelemme neulomaan 3 mm puikoilla ja huiveihin käy 3.5 – 4 mm puikot.

Huomaathan, että värjäyserissä ja vyyhdeissä esiintyy värivaihtelua, sillä jokainen kattilallinen on aina vähän omanlaisensa – uniikki ja ihana tietysti! Silmukan langat värjätään erittäin pienissä erissä, joten sävyjen tummuus ja värin tasaisuus vaihtelee hieman. Isommassa neuleessa kannattaa neuloa raidoittaen eri vyyhdeistä, jos haluat neulepinnasta mahdollisimman tasasävyisen. Tilatessasi useamman vyyhdin valitsen sinulle mahdollisimman samanväriset vyyhdit! Muistathan myös, että eri näytöt voivat vääristää sävyjä ja toistaa ne eri tavalla.

Näytetään ainoa tulos

Näytetään ainoa tulos