Silmukka Merinosukka

Materiaali: 75 % extrafine merinovilla (superwash), 25 % nylon
Vyyhdin koko: 100 g / n. 400 m
Puikkosuositus: 2 – 4 mm
Pesuohje: käsinpesu viileässä vedessä ja tasokuivaus

Silmukan omissa padoissa Tampereella värjätty Merinosukkalanka on ekstrapehmoista korkealaatuista merinovillaa nylonilla vahvistettuna. Langassa on nelisäikeinen kaunis pyöreä kierre. Merino on tuotettu eettisesti ilman mulesing-käytäntöä.

Silmukka Merinosukasta neulot suloisen pehmeät sukat, mutta se sopii ihanasti myös neulepaitoihin, huivilangaksi tai muihin pehmoisiin asusteisiin. Yksi vyyhti riittää hyvin aikuisen sukkapariin, myös miesten kokoihin. Neulepaitaan tarvitset 3 – 4 vyyhtiä mallista ja koosta riippuen. Kahdesta vyyhdistä syntyy reilun kokoinen lämmittävä huivi.

Sukkia suosittelemme neulomaan 2 – 2.5 mm puikoilla, paitaa 3 mm puikoilla ja huiveihin käy 3.5 – 4 mm puikot.

Huomaathan, että värjäyserissä ja vyyhdeissä esiintyy värivaihtelua, sillä jokainen kattilallinen on aina vähän omanlaisensa – uniikki ja ihana tietysti! Silmukan langat värjätään erittäin pienissä erissä, joten sävyjen tummuus ja värin tasaisuus vaihtelee hieman. Isommassa neuleessa kannattaa neuloa raidoittaen eri vyyhdeistä, jos haluat neulepinnasta mahdollisimman tasasävyisen. Tilatessasi useamman vyyhdin valitsen sinulle mahdollisimman samanväriset vyyhdit! Muistathan myös, että eri näytöt voivat vääristää sävyjä ja toistaa ne eri tavalla.

Näytetään tulokset 1–15 / 40

Näytetään tulokset 1–15 / 40