Yhteystiedot & ajankohtaista

Lankaputiikki Silmukka

info@lankaputiikkisilmukka.fi

https://www.facebook.com/Silmukka

https://www.instagram.com/lankaputiikkisilmukka/

Parhaiten tavoitat sähköpostilla! Voit ottaa yhteyttä myös Facebook- tai Instagramviestillä.

Verkkokaupan tilauksissa lyhyt toimituskatko ennen pääsiäistä!

Silmukan verkkokauppa lomailee pääsiäistä edeltävällä viikolla. Torstain 30.3.2023 klo 14 jälkeen tulleet tilaukset postitetaan pääsiäisen jälkeen 11.4.2023.


Uusi toimitustapa PIKKUPAKETTI kulkee suoraan postilaatikkoon

Jos haluaisit saada pienemmän tilauksesi (vaikkapa yhden sukkalankavyyhdin) suoraan omaan postiluukkuun tai -laatikkoon, voit valita toimistustavaksi Postin Pikkupaketin. Pikkupaketti on kirjeen kokoinen ja enintään 3 cm paksu paketti, joka on varustettu seurantatunnuksella. Se toimitetaan muun kirjepostin mukana vastaanottajalle.

Pikkupaketti eli kirje sopii toimitustavaksi, kun tilaat:

  • lehtiä tai kirjasia
  • puikkoja tai muita pikkutarvikkeita
  • projektipussukan
  • YHDEN vyyhdin lankaa (vyyhti avataan kiepiltä, jotta se saadaan litteämmäksi ja mahtumaan kirjeeseen – saat kiepautettua itse vyyhdin takaisin kierteelle)
  • Silmukka minivyyhtejä 1-5 kpl

Pikkupakettiin ei mahdu kerällä olevat langat, eli tämä toimitus koskee vain käsinvärjättyjä vyyhtilankoja. Jos tilaat useamman vyyhdin, valitsethan toimitustavaksi Postipaketin joka toimitetaan noutopisteeseen!

Jos olet epävarma, sopiiko tämä Pikkupaketti tilaamillesi tuotteille, ota rohkeasti yhteyttä info@lankaputiikkisilmukka.fi.

Toimitusmaksuja alennettu

Poikkeustilanteen vuoksi toimitusmaksuja on alennettu. Postipaketin hinta laski eurolla ja on nyt 5,90 €. Kotiintoimituksen hinnasta putosi kaksi euroa ja se on nyt 13,90 €. Myös ilmaisen toimituksen rajaa on laskettu, yli 50 € tilauksiin saat postipaketin ilmaiseksi. Alennetut postikulut ovat voimassa ainakin maaliskuun loppuun asti.

Varastojen siivous menossa

Silmukan kivijalkaliike sulkeutui 29. helmikuuta 2020. Verkkokauppa jatkaa vielä normaalisti!  

Varastojen tyhjennys ja siivous jatkuu vielä verkkokaupassa, kun valikoimaa vähän muokataan uuteen uskoon. Tarjouksia löytyy useista tuotteista. Kannattaa kurkata myös Löytökori, sieltä löytyy viimeisiä kappaleita ja ihania löytöjä!

Lue lisää täältä