Yhteystiedot & ajankohtaista

Lankaputiikki Silmukka

info@lankaputiikkisilmukka.fi

https://www.facebook.com/Silmukka

https://www.instagram.com/lankaputiikkisilmukka/

Parhaiten tavoitat sähköpostilla! Voit ottaa yhteyttä myös Facebook- tai Instagramviestillä.


Silmukan verkkokauppa sulkeutuu

Kustannusten noustua liian korkeaksi on tullut aika sulkea nykyinen verkkokauppa. Tilauksia voi tehdä toukokuun ajan vielä perjantaihin 31.5. saakka. Nyt siis kannattaa täydennellä varastoja, jos mielit jotakin Silmukkalankoja vielä omiin lankakaappeihin!

Selvitän, olisiko verkkokauppa mahdollista avata uudelleen jollakin toisella alustalla myöhemmin syksyllä, mutta varmuutta jatkosta ei vielä ole. Toistaiseksi siis verkosta Silmukan lankoja saa vain 31.5.2024 asti.

Kahden-huivi Silmukka Merinosinkusta

Kaarnikka Designin Piia julkaisi ihanan huiviohjeen, joka on neulottu kahdesta vyyhdistä Silmukka Merinosinkkua. Ohjeen löydät Piian Ravelrystä. Huivi neulotaan kahdella langalla yhdessä, ja tästä muodostuu kaunis meleerattu pinta. Valitse kaksi saman värimaailman kontrastisävyä, tummempi ja vaaleampi, niin saat parhaan lopputuloksen. Tai hulluttele, ja valitse kaksi aivan erilaista väriä! Mallineule syntyi sävyistä Viini ja Suukko.

Ohjeen julkaisun kunniaksi maaliskuun ajan saat myös Silmukkalangoista alennusta! Kun tilaat kaksi tai useamman vyyhdin Merinosinkkua tai Merinosukkaa, käytä kassalla alekoodia kahden, niin saat langoista 10 % alennuksen.


Uusi toimitustapa PIKKUPAKETTI kulkee suoraan postilaatikkoon

Jos haluaisit saada pienemmän tilauksesi (vaikkapa yhden sukkalankavyyhdin) suoraan omaan postiluukkuun tai -laatikkoon, voit valita toimistustavaksi Postin Pikkupaketin. Pikkupaketti on kirjeen kokoinen ja enintään 3 cm paksu paketti, joka on varustettu seurantatunnuksella. Se toimitetaan muun kirjepostin mukana vastaanottajalle.

Pikkupaketti eli kirje sopii toimitustavaksi, kun tilaat:

  • lehtiä tai kirjasia
  • puikkoja tai muita pikkutarvikkeita
  • projektipussukan
  • YHDEN vyyhdin lankaa (vyyhti avataan kiepiltä, jotta se saadaan litteämmäksi ja mahtumaan kirjeeseen – saat kiepautettua itse vyyhdin takaisin kierteelle)
  • Silmukka minivyyhtejä 1-5 kpl

Pikkupakettiin ei mahdu kerällä olevat langat, eli tämä toimitus koskee vain käsinvärjättyjä vyyhtilankoja. Jos tilaat useamman vyyhdin, valitsethan toimitustavaksi Postipaketin joka toimitetaan noutopisteeseen!

Jos olet epävarma, sopiiko tämä Pikkupaketti tilaamillesi tuotteille, ota rohkeasti yhteyttä info@lankaputiikkisilmukka.fi.