Yhteystiedot & ajankohtaista

Lankaputiikki Silmukka

info@lankaputiikkisilmukka.fi

https://www.facebook.com/Silmukka

https://www.instagram.com/lankaputiikkisilmukka/

Parhaiten tavoitat sähköpostilla! Voit ottaa yhteyttä myös Facebook- tai Instagramviestillä.


Pop Up Helsingissä joulukuussa

Silmukka on mukana jouluisessa Pop Up-kaupassa Helsingin Kruunuhaassa 15.-22.12.2023. Putiikista löytyy viiden kotimaisen värjärin ihania lankoja viikon ajan! Silmukan langoista paikan päältä löytyy Merinosukka ja Merinosukka Minit, joten näiden lankojen saldot ovatkin verkkokaupan puolella vähissä tapahtuman aikana.

Pop Up-putiikki avoinna:

Arkipäivinä klo 15–20

Viikonloppuisin klo 11–18


Uusi toimitustapa PIKKUPAKETTI kulkee suoraan postilaatikkoon

Jos haluaisit saada pienemmän tilauksesi (vaikkapa yhden sukkalankavyyhdin) suoraan omaan postiluukkuun tai -laatikkoon, voit valita toimistustavaksi Postin Pikkupaketin. Pikkupaketti on kirjeen kokoinen ja enintään 3 cm paksu paketti, joka on varustettu seurantatunnuksella. Se toimitetaan muun kirjepostin mukana vastaanottajalle.

Pikkupaketti eli kirje sopii toimitustavaksi, kun tilaat:

  • lehtiä tai kirjasia
  • puikkoja tai muita pikkutarvikkeita
  • projektipussukan
  • YHDEN vyyhdin lankaa (vyyhti avataan kiepiltä, jotta se saadaan litteämmäksi ja mahtumaan kirjeeseen – saat kiepautettua itse vyyhdin takaisin kierteelle)
  • Silmukka minivyyhtejä 1-5 kpl

Pikkupakettiin ei mahdu kerällä olevat langat, eli tämä toimitus koskee vain käsinvärjättyjä vyyhtilankoja. Jos tilaat useamman vyyhdin, valitsethan toimitustavaksi Postipaketin joka toimitetaan noutopisteeseen!

Jos olet epävarma, sopiiko tämä Pikkupaketti tilaamillesi tuotteille, ota rohkeasti yhteyttä info@lankaputiikkisilmukka.fi.

Varastojen siivous menossa

Silmukan kivijalkaliike sulkeutui 29. helmikuuta 2020. Verkkokauppa jatkaa vielä normaalisti!  

Varastojen tyhjennys ja siivous jatkuu vielä verkkokaupassa, kun valikoimaa vähän muokataan uuteen uskoon. Tarjouksia löytyy useista tuotteista. Kannattaa kurkata myös Löytökori, sieltä löytyy viimeisiä kappaleita ja ihania löytöjä!

Lue lisää täältä