Ajankohtaista · Mietteitä

Silmukan kivijalkaliike lopettaa

Lankaputiikki Silmukan kivijalkaliike avattiin reilu kolme vuotta sitten, marraskuussa 2016. Nämä kolme vuotta ovat olleet ihania, sillä niihin on mahtunut paljon kauniita lankoja, neuleita ja kohtaamisia teidän mahtavien neulojien kanssa. Kiitos teille ihan jokaiselle!

Nyt kuitenkin on tullut aika todeta, että kivijalkaliikkeen osalta tarina on tullut päätökseensä. Lopettamiseen on johtanut ennen kaikkea haastava taloudellinen tilanne, mutta myös oma jaksaminen. Palaan palkkatöihin kokopäiväisesti, ja myöskään siis ajallisesti ei putiikin pitäminen ole enää mahdollista.

Silmukan verkkokauppa jatkaa toimintaa ainakin toistaiseksi ja toivottavasti joissakin tapahtumissa tullaan vielä näkemään! Silmukkalangat tulee jatkamaan myös, värjäyksen makuun olemme vasta päässeet ja lisää kokeiltavaa ja uusia ideoita löytyy vielä. Millaiseksi Silmukka ja Silmukkalangat vielä muotoutuu, sen aika näyttää.

Vielä ehtii lankaostoksille!

Putiikki on auki vielä helmikuun ajan normaalisti tiistaista lauantaihin. Loppuunmyynti alkaa saman tien, alennuksia lisäilen pikkuhiljaa sekä täällä putiikilla että verkkokaupassa. Tarkemmin tarjouksia tulee näkymään somekanavissa. Kaikista tuotteista ei tule olemaan alennus- tai loppuunmyyntiä, sillä osa säilyy vielä verkkokaupan valikoimassa. Mutta reiluja alennuksia kyllä on luvassa osasta tuotteita, sillä varastoja täytyy tyhjentää ja laskuja edelleen maksaa 🙂

Jos sinulla on käyttämätön lahjakortti putiikille, suosittelen suuntaamaan ostoksille mahdollisimman pian, kun valikoimaa vielä riittää. Mikäli et ehdi käyttämään lahjakorttia helmikuun aikana putiikilla, olethan yhteydessä info@lankaputiikkisilmukka.fi. Lahjakortti saadaan tarvittaessa muutettua myös käymään verkkokaupan puolella.

Mikäli myytävää tavaraa riittää, maaliskuussa putiikki mahdollisesti on vielä yksittäisiä viikonloppupäiviä avoinna. Tarkempi aikataulu selvinnee lähempänä, ja ilmoittelen noista päivistä tarkemmin somessa. Toivottavasti nähdään vielä, ja pääsette tekemään viime hetken hankintoja Silmukkaan!

Nähdäänhän vielä helmikuussa Pinninkadulla?

– Elli

P.S. Silmukan liiketila vapautuu siis pian! Tilassa on kaunis kaareva näyteikkuna, runsaasti huonekorkeutta ja se sijaitsee hyvässä paikassa monien eri kulkuyhteyksien saavutettavissa. Pinninkatu on useiden kävely- ja pyöräireittien varrella, julkisilla pääsee lähelle, rautatieasemalta on lyhyt kävelymatka ja myös autoilevat asiakkaat pääsevät näppärästi Tammelaan. Alueella on vilkasta torielämää, etenkin kesällä kulman takana oleva eläväinen Tammelantori tuo vilinää ja vilskettä. Jos olet kiinnostunut suloisesta tilasta hyvällä paikalla Tammelassa, välitän vuokranantajan yhteystiedot mielelläni. Tilan omistaja on ainakin minun mielestäni maailman paras vuokranantaja, ja voin lämpimästi suositella yhteistyötä!