Mikä Silmukka?

Silmukka on pikkuinen lankakauppa Tampereella aivan Tammelantorin lähellä. Kivijalkaliikkeessä on myynnissä ihania ja erityisiä neulelankoja ja paikanpäälle voi istahtaa vaikkapa neulomaan.

Lankavalikoimaan kuuluu paljon käsinvärjättyjä ja pehmoisia lankoja, erityisesti luonnokuiduista valmistettuja. Lankamerkkeinä esimerkiksi kotimainen Tukuwool, Isager, Biches et Bûches, Les Petits Points Parisiens, Malabrigo, Katia jne. Putiikilta löytyy välillä myös vaihtuvia pieniä eriä erikoisuuksia ja ihanuuksia kuten kasvivärjättyjä Town Dyer -lankoja. Silmukassa on tarkkaan valikoitu kokoelma hyviksi havaittuja neuletarvikkeita, esimerkiksi ChiaoGoon huippuhyvät pyöröpuikot, nappeja ja silmukkamerkkejä.

2019 syksyllä tulivat kuvioihin myös Silmukan omat langat – Tampereella käsin värjätyt Silmukkalangat! Värjäystoiminta on vielä aluillaan ja lankoja tehdään varsin pienissä erissä. Mutta nautimme suuresti tästä uudesta luovasta puolesta ja kehitämme sitä eteenpäin.

Kivijalkaliikkeen tuotteita on myynnissä myös verkkokaupassa, tosin ihan koko valikoima ei ole verkon puolella vielä. Uusia tuotteita kuitenkin verkkoon putkahtelee aina välillä, kun niitä ehditään kuvaamaan ja lisäämään.

Tänne blogi-kotisivulle on koottu tarinoita ja ajankohtaisia asioita lankakaupan arjesta.