Silmukka Merinosukka MINI

Materiaali: 75 % extrafine merinovilla (superwash), 25 % nylon
Vyyhdin koko: 20 g / n. 80 m
Puikkosuositus: 2 – 4 mm
Pesuohje: käsinpesu viileässä vedessä ja tasokuivaus

Silmukan omissa padoissa Tampereella värjätty Silmukka Merinosukka on ekstrapehmoista korkealaatuista merinovillaa nylonilla vahvistettuna. Langassa on nelisäikeinen kaunis pyöreä kierre. Merino on tuotettu eettisesti ilman mulesing-käytäntöä.

Silmukka Merinosukasta neulot suloisen pehmeät sukat, mutta se sopii ihanasti myös neulepaitoihin, huivilangaksi tai muihin pehmoisiin asusteisiin.

Minivyyhti on samaa materiaalia ja vahvuutta kuin Silmukka Merinosukka, mutta pienemmässä paketissa! Minin voikin yhdistää sulavasti isomman Merinosukkavyyhdin kaveriksi.

Minivyyhdissä on 20 g / 80 m, eli viidesosa normaalivyyhdistä. Yksi minivyyhti riittää esimerkiksi sukkien kantapäihin ja varpaisiin, tai muutamaksi raidaksi sukanvarteen. Minivyyhdeilä voit myös raidoittaa huiveja ja neulepaitoja, tai käyttää niitä vaikkapa kirjoneulekuvioissa.

Sukkia suosittelemme neulomaan 2 – 2.5 mm puikoilla, paitaa 3 mm puikoilla ja huiveihin käy 3.5 – 4 mm puikot.

Huomaathan, että värjäyserissä ja vyyhdeissä esiintyy värivaihtelua, sillä jokainen kattilallinen on aina vähän omanlaisensa – uniikki ja ihana tietysti! Silmukan langat värjätään erittäin pienissä erissä, joten sävyjen tummuus ja värin tasaisuus vaihtelee hieman. Isommassa neuleessa kannattaa neuloa raidoittaen eri vyyhdeistä, jos haluat neulepinnasta mahdollisimman tasasävyisen. Tilatessasi useamman vyyhdin valitsen sinulle mahdollisimman samanväriset vyyhdit! Muistathan myös, että eri näytöt voivat vääristää sävyjä ja toistaa ne eri tavalla.

Näytetään tulokset 1–15 / 16

Näytetään tulokset 1–15 / 16